view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Aankomend student

Welkom op de site van het Nuldejaarsweekend 2018, dat plaats gaat vinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 augustus 2018.

Na vele jaren op school te hebben gezeten, gek wordend van allerlei oninteressante vakken en vervelende leraren, is het nu eindelijk zo ver: Je gaat studeren! Je gaat in de leukste tijd van je leven bezig met een studie die je echt interessant vindt, namelijk Werktuigbouwkunde! Je hebt bij deze belangrijke keuze ook nog eens de beste stad gekozen, namelijk Delft!

In Delft is er naast je studieleven natuurlijk ook een geweldig studentenleven te beleven. Tijdens de OWee zul jij het Delftse studentenleven, de studentenverenigingen, sportverenigingen, de stad en alles wat belangrijk is leren kennen. En om die mooie week een perfecte start te geven is er het Nuldejaarsweekend waaraan jij mee gaat doen! Dit weekend wordt georganiseerd door de studievereniging van werktuigbouwkunde: Gezelschap Leeghwater. Op het weekend maak jij kennis met je studie, gezelschap Leeghwater en leer jij jouw toekomstige studiegenootjes kennen. Ook ga je tijdens het weekend je OWee-groepje vormen.

Het Nuldejaarsweekend is een ontzettend gezellig weekend met all-inclusive excursies naar technische bedrijven, feesten, overnachtingen, gratis bier en andere leuke activiteiten. Het is een combinatie van gezelligheid en serieuze dingen, een weekend dat jij mee moet maken om de start van jouw tijd in Delft perfect te maken!

De inschrijvingen voor dit FANTastische weekend zijn helaas nog niet geopend. 

Met opgeheven Slurf,
NuCo 2018

VIRO
Play Store
App store
Windows store

Realisatie: verenigingenweb