bekijk deze site in het Nederlands
Forgot password?
Search on the site...

LoCo 150

LoCo 150

Een van de vele prachtige commissies die Gezelschap Leeghwater rijk is, heet de LoCo. Deze Loop Commissie (LoCo) is vijf jaar geleden in het leven geroepen ter ere van 145 jarige bestaan van het Gezelschap. De functie van deze commissie is het organiseren van een sponsorloop om een goed doel te steunen. Deze loop wordt over het algemeen georganiseerd in de lente op de campus van de TU Delft. De doelgroep bestaat niet slechts uit studenten, maar ook uit een groeiende groep lopers vanuit andere hoeken. Dit vinden wij een enorm leuke ontwikkeling en steunen wij van harte!

Deze sponsorloop is natuurlijk op vele manieren te verwezenlijken; zo zijn bijvoorbeeld in het verleden de ‘Colorrun’, de ‘Buddyrun’ en de ‘Facultyrun’ georganiseerd. De namen impliceren een enigszins ludiek karakter. Niets is minder waar, maar de serieuze sporters worden niet vergeten. Aan de basis staat een loop van 5 of 10 kilometer met strakke tijdwaarneming.

Nu is het aan de huidige LoCo om een minstens even originele en grootse loop te organiseren. Dit jaar extra speciaal vanwege het lustrum van het Gezelschap én de LoCo zelf. Met ‘The Relay Run’, wat het thema voor dit jaar is, wordt de nadruk gelegd op het lopen van een estafette, want ‘Ignite your future’ doe je samen! Haal dus je hardloopschoenen uit de kast en bereid je voor op dit epische evenement!

Members

Sioux CCM
Nouryon

Realization: verenigingenweb